English plantillas curriculums vitae French cartas de amistad German documental Spain cartas de presentación Italian xo Dutch películas un link Russian templates google Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

divendres, 15 de juny del 2012

Nostres activitats amb eXelearning


Com ja hem pogut veure en una entrada anterior, eXelearning és una eina de creació de continguts didàctics multimèdia amb la qual és poden crear unitats d'aprenentatge formades per activitats d'emplenar buits, de resposta múltiple, Veritable/Fals, exàmens, etc. També podem introduir arxius de vídeo, àudio, imatges, fitxers adjunts, animacions, pàgines web externes, etc.
La nostra proposta per a posar en pràctica els coneixements que hem adquirit en pràctiques anteriors amb aquest programa, és crear activitats referents a videojocs i educació.
En primer lloc hem ficat una introducció sobre el tema, donant unes pinzellades i esmentat el més característic dels videojocs.





Per a la creació de les activitats, hem intentat que anaren el més variades possibles:
Activitat 1.
El xiqet/a ha de intentar emplenar una sopa de lletres amb els personatges més famosos dels videojocs actuals.  Aquest joc ho hem tret de la pàgina Educaplay i en el Idevice "lloc extern de la web” hem posat l'enllaç perquè aparega en la nostra pàgina.

Activitat 2.
En aquesta activitat el xiquet/a ha d'escollir una de les tres opcions que se li proposa per a contestar la pregunta. Aquesta activitat està inclosa dins de les vàries opcions que presenta el programa, concretament en "pregunta d'elecció múltiple". Al final de l’activitat se li mostra la puntuació obtinguda.

Activitat 3
En aquesta activitat hem combinat dos tipus de Idevice, d'una banda hem inclòs un text amb un enllaç extern que els xiquets hauran de llegir, per a mes tard contestar a unes preguntes de vertader/fals relacionades amb el text. Aquest últim apartat també es troba dins del programa.

Activitat 4.
Arriba "Mario Bros", després d'estar una estona llegint i analitzant el text de l'activitat anterior, hem cregut oportú posar un exercici una mica més tranquil, i li proposem als xiquets trobar les diferències entre dues fotografies animades de mario bros. 

Activitat 5.
I per a finalitzar, els xiquets hauran de calfar-se una mica el cap per a donar sentit a un text relacionat amb videojocs. En el, hi ha espais en blanc on els xiquets amb les paraules perdudes que els proposem hauran de donar coherència al text.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada