English plantillas curriculums vitae French cartas de amistad German documental Spain cartas de presentación Italian xo Dutch películas un link Russian templates google Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

dijous, 9 de febrer del 2012

Pràctica 1: Google Docs.


En un primer moment, per a poder accedir a Google Docs, hem de registrar-nos en gmail completant els buits en blanc amb el nostre correu electrònic, contrasenya i prement “Accedir”.
Per a crear un document, premerem en “Nou”, i després agafem el document desitjat (document, presentació, fulla de càlculs, formulari i/o carpeta), no tindrem problemes a l'hora  de escriure, ja que Google Docs, utilitza el mateix processador de textos que els programes amb els quals solem treballar.
Un dels grans avantatges de Google Docs és que els documents creats els podrem compartir amb altres persones online de manera gratuïta. En un primer moment, per a compartir aquests documents, hem de prémer el botó de compartir i posteriorment escriure les adreces dels correus electrònics (gmail) d'aquells usuaris que participen en l'edició del document. Al seu torn, també podrem decidir si volem que aquests usuaris puguen editar, comentar o simplement puguen veure l'arxiu. Abans de compartir el document, convé que notifiques amb un missatge personal mitjançant un correu electrònic l'enviament del document.
Si volem seguir treballant en el document una vegada enviat, premem en “Tornar a editar”, si no volem seguir editant premem a “Guardar” o “Guardar i tancar”. 
Quan haguem tancat el document, tornarem a la pantalla principal, on podrem comprovar que el nou document es troba en la part més alta de la taula amb el nom del propietari (en primer lloc) i seguidament les persones amb les quals has compartit el document.
També pots pujar un document que hages creat fora de Google Docs, com  una presentació, un full de càlcul etc. Per a açò, premem a “Pujar”. Ens apareixerà una entrada amb el nom de “Examinar”, ací podrem cercar qualsevol document que tinguem emmagatzemat en el nostre PC. Quan trobem seleccionat el document premem a “Pujar arxiu” i immediatament apareixerà en el nostre processador de textos Google Docs, el qual podràs seguir editant o modificant.


Video explicatiu dels avantatges de Google Docs:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada