English plantillas curriculums vitae French cartas de amistad German documental Spain cartas de presentación Italian xo Dutch películas un link Russian templates google Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

dissabte, 18 de febrer del 2012

Tema 1: TIC i educació primària.

En aquest tema ens adonem de la importància de les TIC (Tecnologies de la Informació i Comunicació) com una eina educativa de qualitat per a complementar l’ensenyament que actualment se donen a les aules.
Els grans avanços que s'han vingut produint en el camp de les TIC i les transformacions socials i econòmiques que s'estan desenvolupant en aquesta primera dècada del segle XXI, imposen criteris i orienten les demandes del sistema educatiu. D'aquesta manera sorgeix la necessitat en el sistema educatiu de professors amb habilitats i coneixements de “Competència Digital”, i que els permeta utilitzar de manera eficaç i eficient aquests nous instruments tecnològics que constitueixen les TIC en les seues activitats professionals.
Però, per a arribar a tenir un domini de la Competència digital és necessari tenir uns coneixements, destreses i actituds que ens ajuden a mantenir un total maneig de l'àrea tecnològica, sempre coneixent els avantatges i desavantatges que puguen tenir tant en l'àrea personal com la social de l'alumne.

Mitjançant el mapa conceptual que us presente més a baix, ens podem fer una xicoteta idea del que vol dir quan ens parlem de coneixements, destreses i actituds de la competència digital:





I ací us deixe una classe expositiva, en format de lliçó, en la qual s'aborden alguns dels actuals temes d'interès entorn de l'Educació i les TIC. "Altament recomanable".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada